Photobooth

Wil je meer exposure van je evenement op social media?

 

Wij hebben de oplossing om uw deelnemers te fotograferen op het event en deze profesionele foto direct te delen met uw event logo.

 

Simpel en zeer effectief uw event promoten

 

Iedere foto die Mysportphoto maakt genereert een unieke QR code, deze code kan de deelnemer simpel met zijn smartphone scannen. Dan krijgt de deelnemer  de foto direct op zijn telefoon en kan hem direct delen op socialmedia. Heeft de deelnemer niet zijn telefoon bij de hand geen probleem dan krijt de deelnemer de foto per sms.

 

Eigen eventlogo

 

De foto’s worden automatisch voorzien van jullie eigen eventlogo met eventuele tekst en of datum. Het ontwerp van de foto wordt ruim voor aanvang van het event gemaakt naar jullie eigen idee, huisstijl en wensen. Zo geef je makkelijk en snel jouw event extra aandacht! U investeert veel geld en tijd om hun event zo goed mogelijk te presenteren. Voorkom dan ook lelijke eigen gemaakte selfies en laat dit moment professioneel vastleggen.

 

Gezien worden

 

Social media sharing is in deze tijd mega belangrijk! Je professioneel laten zien en gezien worden. Op een opvallende en speciale fotoplek op uw evenementen terrein voor of na de finish met een eigen event banner.

 

Team Fotografen

 

Mysportphoto  beschikt over een team ervaren fotografen met de nieuwste en snelste fototechnieken. Onze ervaring is dat dit zeer gewaardeerd wordt door deelnemers en waardevol is voor meer exposure op de social media kanalen. Gebruik hiermee het netwerk van jullie deelnemer en geef je event een boost.

Mudmasters

Krombacher potobooth